Specialistii in resurse umane se reunesc pentru doua zile la Cluj-Napoca


    


BusinessMark organizeaza pe 2 - 3 noiembrie, la Hotel Golden Tulip Ana Dome, Cluj-Napoca, conferinta “Operational HR”, eveniment la care specialisti cu experienta la nivel national si international, vor aborda teme legate de operatiuni si procese organizationale.

Conferinta se adreseaza managerilor si directorilor de resurse umane, specialistilor in salarizare, fiscalitate si payroll, consultantilor, avocatilor cu expertiza in payroll, directorilor generali si antreprenorilor, mentioneaza organizatorii evenimentului.

In cadrul evenimentului, speakerii invitati vor discuta despre reinterpretarea standardelor de performanta, transformarea organizationala si capacitatea angajatilor si angajatorilor de a se adapta, intr-o lume in care schimbarea este noua certitudine.

Agenda acopera mai multe arii de interes: managementul motivarii si metode de gestionare a performantei, adaptarea proceselor operationale de HR la provocarile contextului economic si social autohton si preintampinarea riscurilor, optimizarea costurilor financiare, consolidarea unor organizatii performante, prin stimularea inteligentei colective, valorificarea capitalului uman, softuri inteligente versus capital uman, modalitati de pastrare a angajatilor in industrii care se confrunta cu schimbari accelerate, procese strategice, sistemice si deliberate care identifica liderii potentiali si le ofera oportunitati de dezvoltare necesare etc.

Printre speakerii invitati se afla: Gabriel Chirvase, HR Manager, Heidelbergcement; Stelian Bogza, Co-Founder, Benefitonline; Ion Begu, HR Manager, Fabryo Corporation; Alexandru Aldolescu, Head of HR, Samsung; Claudia Stan, Manager, People Services, KPMG Romania; Elena Badea, Managing Director, Valoria.

Invitatul special al acestei editii este Andre de Wit - Dean, Leadership Academy Amsterdam /  Vice President Learning, Carlsberg Group Denmark, a carui prezentare se bazeaza pe tema “The Agile Workforce - echipe de HR ce conduc initiative de schimbare de succes”.

Aceasta editie include un workshop ce va fi sustinut de reprezentantii Evolutiv Consultants Network, bazat pe simularea Simtalent. Participantii vor fi invitati sa preia rolul de manageri in cinci companii aflate in concurenta, fiecare avand responsabilitatea de a-si conduce si dezvolta echipa.
Inscrierea la eveniment se face prin completarea formularului de inregistrare disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office [@] business-mark [.] ro.
 

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii