Sponsorizare de 300 de euro pentru firmele care vor sa paricipe la Lifestyle Expo


Acesta este un targ de moda si accesorii, electronice si electrocasnice, precum si de alte produse de lifestyle, organizat la Varsovia, in perioada 21 - 23 septembrie acest an. Sponsorizarea este acordata de Hong Kong Trade Development Council (HKTDC).

Katalin Bodola, Desk Officer - Romania la HKTDC, spune pentru startups.ro ca pot primi finantare importatori din tara noastra si firmele a caror domeniu de activitate coincide cu tematica targului. 

Produsele expuse la Lifestyle Expo sunt electronice si electrocasnice, produse casnice, cadouri si articole promotionale, precum si moda si accesorii.

"Am decis sa oferim sponsorizare la acest targ ca sa atragem cat mai multe firme din tarile vecine sa viziteze targul si sa marim publicitatea targului si a organizatorilor", mai spune Katalin Bodola.

Sponsorizarea se face pe baza principiului "primul-venit-primul-servit", aprobare si pre-inregistrare prin website-ul targului.

Data limita de inscriere pentru sponsorizare este 10 septembrie, acest an.

Katalin Bodola adauga faptul ca in cadrul unei companii, o singura persoana poate primi aceasta sponsorizare.

Expozantii sunt in jur de 200 de firme din Hong Kong (centrul de moda al Asiei) si din Guangdong (centrul de productie al lumii).

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii