Sportisimo deschide doua noi magazine in Suceava Shopping City si ERA Shopping Park


    


Cele doua tranzactii au fost intermediate de firma de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox. Magazinul Sportisimo din Suceava Shopping City va avea 500 mp  iar cel din ERA Shopping Park va ocupa 650 mp, ambele centre comerciale fiind detinute de Argo Capital Property, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Retailerul ceh Sportisimo, activ pe segmentul articolelor sportive, a fost infiintat in 1999 si detine in prezent 134 de magazine in Europa Centrala si de Est. In Romania, retailerul a intrat in 2015 si a ajuns la o retea de sapte magazine, la care se vor adauga unitatile din Suceava si Iasi.

Dupa ce a deschis primul magazin in Bucuresti, Sportisimo a demarat un proces sustinut de expansiune in tara”, spune Mihaela Petruescu, Head of Property Management C&W Echinox.

Potrivit reprezentantilor Cushman & Wakefield Echinox, piata articolelor sportive din Romania trece printr-o perioada de crestere accentuata, tinand cont ca cei mai mari jucatori din aceasta piata au inregistrat in 2016 o crestere medie a cifrei de afaceri de 33%, in timp ce profitul net s-a dublat.

Suceava Shopping City a fost deschis in anul 2008 si este primul parc de retail din judetul Suceava. Proiectul are o suprafata inchiriabila de 46.600 mp si gazduieste peste 90 de branduri nationale si internationale, avand un grad de ocupare de 98%. In 2016, proiectul a avut o crestere a traficului de 7% fata de 2015, in timp ce vanzarile retailerilor au crescut cu 15,25%.

ERA Shopping Park Iasi a fost deschis tot in 2008 si este unul dintre cele mai mari centre comerciale din regiunea de nord-est a tarii, avand o suprafata inchiriabila de aproape 50.000 mp.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii