Start-up-urile din tehnologie isi pot gasi investori la intalnirea VentureConnect


Peste 40 de investitori sunt asteptati sa participe la cea de-a cincea  editie  a  VentureConnect din 31 mai, anunta organizatorii evenimentului.


Antreprenorii care doresc sa isi prezinte afacerea in fata a peste 40 de investitori din Romania, Bulgaria sau Polonia isi pot depune proiectele pana la sfarsitul acestei saptamani”, se mentioneaza intr-un comunicat de presa. 

Evenimentul va demara cu o intalnire de pitching, devenita traditionala, iar  cea de-a doua parte a zilei va continua cu o conferinta dedicata oamenilor de afaceri romani interesati de posibile investitii in proiecte antreprenoriale din zona IT, technologie si online: Angel Connect.

Printre investitorii internationali confirmati se numara: Andreas Cser (Director Fraser Finance), Alexis Bonte (CEO eRepublik Labs Limited), Ondrej Bartos (Partner & Chairman of the Board la Credo Ventures), Gwidon Humeniuk (Member of the Board la Xevin Investments), Maxim Gurvits (New Europe Corporate Advisory).

"Succesul unei companii se bazeaza pe dezvoltarea produsului, care sunt obiectivele de business, precum si pe intelegerea deplina a pietei careia i se adreseaza.Cum tehnologia sau modul de a gandi o afacere pot fi invatate sau instruite, produsul realizat de antreprenori are o valoarea experimentala: implica esecuri sau multiple repozitionari. Insa, pentru a contura o afacere scalabila apreciata local dar si in mediul international, antreprenorii au nevoie de un ecosistem matur. Sunt fericit sa vad un mediu stabil si in continua dezvoltare in Europa de Sud-Est, cu precadere in Bucuresti si in timp si in Bulgaria” considera Maxim Gurvits, Investment Banking Associate la New Europe Corporate Advisory.

Pana in prezent s-au finalizat doua investitii semnificative: in 2011 proiectul Tjobs.ro, platforma de recrutare online ce a atras finantare din partea lui Andreas Cser (business-angel Frasier Finance), Alexis Bonte si  Fundatia Post-Privatizare, iar BITTNET Systems, a anuntat la inceputul anului 2012 primirea unei investitii din partea unui business-angel roman.

startups.ro sustine acest eveniment in calitate de partener media.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii