Start-up-urile din tehnologie pot candida pentru a primi 15.000 de euro si sprijin in dezvoltarea internationala


Sprijinul este oferit de Rockstart Accelerator, un incubator de afaceri din Amsterdam destinat start-up-urilor europene, iar data limita pentru inscriere este 31 ianuarie.


Rockstart Accelerator sprijina 10 start-up-uri, timp de 100 de zile, cu ajutorul a 99 de mentori. De asemena, antreprenorii primesc finantare de pana in 15.000 de euro si spatiu de birou gratuit in centrul Amsterdamului, timp de sase luni.

In schimbul sprijinului primit, antreprenorii selectati vor trebui sa cedeze catre incubatorul din Amsterdam 8% din start-up-ul cu care s-au inscris in program.

Pentru ca start-up-urile care intra in programe de incubare au nevoie de ajutor si dupa terminarea perioadei in care sunt sprijinite, Rockstart Accelerator le ofera acces la o sesiune suplimentara de trei luni de sprijin de-a lungul verii, care culmineaza cu o vizita de 25 de zile in Silicon Valley, unde vor cunoaste investitori, experti si reprezentanti media din domeniu.

In plus, reprezentantii incubatorului au anuntat astazi, printr-un comunicat de presa, ca 10 noi mentori, specialisti in metoda de dezvoltare a afacerilor de tip ”lean”, s-au alaturat echipei de care ii ajuta pe antreprenorii din program

De-a lungul perioadei de 100 de zile, antreprenorii isi dezvolta start-up-ul in Amsterdam iar in final au ocazia sa isi prezinte proiectul in cadrul uni eveniment la care participa aproximativ 200 de investitori si reprezentanti ai presei din Europa.

Programul va incepe pe 22 martie, dupa selectarea start-up-urilor, si este destinat antreprenorilor din intreaga Europa pe care ii pregateste sa se extinda pe plan international si sa obtina capital de crestere intre 100.000 de euro si 1 milion de euro.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii