Startonight reduce taxa de master franciza la un euro


Oferta vizeaza doar companiile 100% romanesti, care doresc preluarea unei master francize in tarile in care compania nu are inca reprezentanti.

Initial, taxa perceputa partenerilor romani pentru preluarea unei master francize Startonight era de 1.000 de euro la un milion de locuitori, pentru orice tara din lume. (Citeste aici mai multe despre franciza Startonight)

Reducerea taxei de master franciza la doar un euro, face parte din strategia de extindere a companiei, prin care se incearca patrunderea pe cat mai multe piete externe, dar printr-un efort financiar initial cat mai mic din partea partenerilor romani”, spune pentru startups.ro Emil Grecu, directorul general Startonight Industries.

Totusi, dupa preluarea master francizei Startonight, partenerul roman ar trebui sa dispuna de suficiente resurse financiare pentru sustinerea si dezvoltarea afacerii pe plan local. Acest detaliu este stabilit inainte de semnarea contractului de master franciza, iar capitalul necesar variaza in functie de fiecare tara in parte.

De asemenea, inainte compania mama primea 10% din taxa de franciza pe care o incasa fiecare master de la sub-francizatii sai, iar acum acest procent a crescut la 50%. Insa, chiar daca exista aceasta diferenta de 40%, s-a usurat lansarea afacerii, datorita taxei de intrare de 1 euro.

Dupa preluarea master francizei Startonight pentru o anumita tara, partenerul roman nu este obligat sa se stabileasca in tara respectiva, el poate numi un reprezentant local care sa se ocupe de afacere in lipsa lui.

Startonight Industries este un companie 100%  romaneasca, ce vizeaza fabricarea si comercializarea de obiecte cu proprietati luminoase in intuneric, realizate cu ajutorul unor fotopolimeri de ultima generatie care au capacitatea de a lumina pana la 12 ore in intuneric, fara consum de energie electrica.

Tarile in care compania romaneasca a acordat deja master francize sunt Italia, Spania, Ungaria, Austria, Grecia, Cipru, Turcia, Bulgaria si Republica Moldova, se arata in comunicatul de presa.

In prezent, reprezentantii companiei au in vedere infiintarea unei asociatii ce va avea ca scop reprezentarea intereselor comune ale firmelor care fabrica in Romania un produs competitiv si care poate deveni un brand international.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii