Startup Days - eveniment pentru lansarea in 56 de ore a unui proiect online


Evenimentul va avea loc in Timisoara si s-a nascut din dorinta de a oferi specialistilor din zona online posibilitatea de a-si pune in practica ideile, intr-un interval de timp prestabilit, si de a dezvolta impreuna proiecte cu potential de business.

Prima editie a evenimentului va avea loc la Valiug, in apropiere de Timisoara, se arata in comunicatul de presa.

Evenimentul are doua etape - o zi de pitching si formare a echipelor, pe 6 martie, si un weekend pentru realizarea proiectelor, in perioada 26 - 28 martie.

Sesiunea de pitching va avea loc la Hotel NH Timisoara, incepand cu ora 10:00. Vor participa, in  calitate de mentori, Cristian Manafu (managing partner la Evensys), Bobby Voicu (fondator RevvNation.com, ftw.ro), Cristina Alexandru (project manager startups.ro), Radu Ticiu (director executiv, Incubatoul de Afaceri Software Timisoara). Din partea organizatorilor, mentor va fi Cristian Teichner.

In aceeasi zi, vor fi votate doua dintre proiectele propuse pe site de catre participanti. De asemenea, se vor forma, in urma unor mini interviuri, doua echipe care se vor ocupa ulterior de implementarea proiectelor.

Echipele selectate, impreuna cu Cristina Alexandru si Radu Ticiu, in calitate de mentori, vor lucra la implementarea proiectelor.
Fiind vorba de un eveniment in care vor fi realizate proiecte de tip start-up, la Startup Days poate participa orice specialist online sau din domenii corelate cu business-ul online - programatori, designeri, SEO, copywriteri, PR, marketeri, project manageri, consultanti vanzari, oameni cu experienta in dezvoltarea de proiecte sau afaceri online.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii