Startup-urile din tehnologie se pot inscrie la SeedCamp, editia de la Zagreb


Pana pe 20 mai, startup-urile din tehnologie se pot inscrie online in cadrul etapei SeedCamp care se va desfasura in Zagreb,  se anunta intr-un comunicat al organizatorilor.Evenimentul este dedicat antreprenorilor din domeniile web-tech, mobile si software din regiunea EMEA (Europe, the Middle East and Africa).

"Ne dorim echipe talentate, motivate, ambitioase si cu capacitatea de a imbratisa toate oportunitatile oferite in cadrul programului nostru", anunta organizatorii.

20 de startup-uri selectate vor avea parte de intalniri cu lideri de top din industrie, investitori internationali, precum si cu antreprenori cu experienta de la care vor invata cum sa-si dezvolte afacerea participand la discutii de grup si la ore de mentoring.

"Evenimentele Seed Camp nu sunt concepute pe formatul unor conferinte, ci mai degraba ca pe un program de sprijin al mediului antreprenorial, cu scopul de a-ti potenta ideile si de a le transforma intr-o companie de renume", mai spun organizatorii programului.

La editiile precedente, s-au format echipe de startup-uri din Slovenia, Croatia, Grecia, Bulgaria Hungaria, iar Romania a fost reprezentata de firmele Brainient si uberVU.

Editia din acest an se va desfasura pe 12 iunie si va fi gazduita de Universitatea de Ingineria Computerelor din Zagreb iar inscrierile se pot face aici.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii