Stefanini a inceput recent furnizarea de servicii avansate de suport din Romania


    


Stefanini, unul dintre principalii jucatori globali in externalizarea de servicii IT, a infiintat recent un departament de suport infrastructura in Romania, de unde furnizeaza servicii avansate de suport IT, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Acesta este singurul centru de acest tip pe care compania il detine in Europa. Divizia de suport infrastructura are in prezent 50 de angajati si este localizata in centrul din Bucuresti.

Prin aceasta abordare, Stefanini vine in completarea capabilitatilor de suport infrastructura la nivel global, din India si alte locatii - pentru a putea raspunde mai bine cerintelor clientilor in ceea ce priveste proximitatea regionala si culturala.

"Intrarea pe piata europeana a serviciilor avansate de suport IT a reprezentat o decizie strategica pentru Stefanini, iar Romania a fost aleasa datorita faptului ca aici se gaseste cel mai mare centru de suport pe care compania il are in Europa. In plus, piata locala are potential in ceea ce priveste competentele avansate de suport, iar Stefanini poate oferi oportunitati de cariera angajatilor actuali care deja furnizeaza servicii de suport de nivel 1 si 1,5”, spune Daniela Vercellino, EMEA Recruitment Manager, Stefanini.

Principalele capabilitati ale echipei de suport infrastructura din Romania includ administrarea de retea si sistem, securitate, consultanta SAP si stocare, iar clientii actuali provin in special din industria chimica.

Cei 50 de angajati din divizia de suport infrastructura a Stefanini sunt specialisti cu experienta care furnizeaza servicii de suport de nivel 2 si 3. infiintarea acestei divizii in Romania reprezinta executarea unei strategii pe termen lung, astfel ca Stefanini intentioneaza sa creasca in continuare echipa locala. In acest sens, compania are in prezent deschise sase pozitii, atat pentru specialisti SAP si administratori de retea, cat si pentru manageri.

In afara de centrul din Romania, Stefanini mai are divizii de suport infrastructura si in centrele din America de Nord si de Sud. in Brazilia este unul dintre cele mai mari centre de suport infrastructura ale Stefanini la nivel mondial.

Stefanini este o companie braziliana, cu 27 de ani de experienta in livrarea de servicii IT la nivel mondial. Specializata in diverse industrii, compania ofera expertiza IT clientilor din domenii precum servicii financiare, telecom, asigurari sau sectorul public.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii