Steve Wozniak la Bucuresti, pe scena Conferintei Globale IAA


    


Steve Wozniak, co-fondator Apple si unul dintre pionierii erei digitale, este invitat special al conferintei care va avea loc pe 24 si 25 octombrie la Opera Nationala Bucuresti, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Steve Wozniak, supranumit The WOZ, este un inginer American, inventatorul primului computer personal, creatorul computerelor Apple I si Apple II. Inventiile sale au revolutionat substantial industria calculatoarelor.

Pentru meritele sale deosebite, WOZ este Laureat al "National Medal of Technology and Innovation" si al "Grace Murray Hopper Award", este parte din "National Inventors Hall of Fame" si fellow al Computer History Museum.

Gazda discutiei cu Wozniak va fi Tom Standage - Deputy Editor si Digital Strategist la The Economist. Standage s-a alaturat echipei The Economist in 1998 in calitate de Corespondent pe teme de stiinta si, de atunci incoace, a detinut pozitii de Business Editor si Digital Editor. A studiat ingineria si computerele la Universitatea din Oxford si a lucrat pentru publicatii ca New York Times, Daily Telegraph, Guardian si Wired.

In cadrul Conferintei Globale IAA, Tom Standage si Steve Wozniak vor dezbate subiecte de maxim interes pentru pasionatii de creativitate, comunicare tehnologie si inovatie.

Organizata sub tema "Creativity can Change the World", Conferinta Globala IAA aduce la Bucuresti peste 20 de vorbitori de talie mondiala, din toate colturile lumii.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii