Studentii se pot inscrie in programul Entrepreneurship Trainee, pentru a obtine stagii de practica in start-up-uri europene


Organizat de Akcees, proiectul se adreseaza tinerilor studenti si proaspat absolventi care sunt pasionati de antreprenoriat.

 

Prin acest proiect li se ofera tinerilor posibilitatea de a face stagii de practica platite la start-up-uri de succes din Europa, se mentioneaza in comunicatul de presa al organizatorilor.

Pentru a se inscrie, persoanele interesate trebuie sa completeze formularul disponibil online aici si sa trimita un CV de maxim doua pagini.

Analiza CV-urilor este urmata de un interviu, iar apoi finalistii sunt pusi in legatura directa cu reprezentantii companiilor angajatoare. La final, cei mai buni isi vor petrece vara lucrand in Europa, intr-un mediu antreprenorial.

"Deschiderea internationala este necesara pentru un antreprenor de succes, avand in vedere mediul economic globalizat al timpurilor noastre. Prin Entrepreneurship Trainee cream oportunitati pentru ca studentii si absolventii sa acumuleze experienta de munca in start-up-uri de succes din Europa. Pot spune din experienta personala ca un asemenea pas este definitoriu pentru cariera si dezvoltare personala, oferind un mediu de lucru flexibil, energic si stimulant” , spune Serban Mogos, presedinte Akcees.

La aceasta prima editie a proiectului, Akcees le ofera studentilor romani sase stagii de practica in start-up-uri de succes la nivel european. Astfel, aplicantii au sansa de a lucra alaturi de profesionisti din companii precum:  SponsorPay, HitFox, CloudControl sau UberVu.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii