Subway deschide un nou restaurant in Bucuresti, in recent lansatul Mega Mall


    


Reteaua de restaurante Subway isi continua expansiunea in Bucuresti prin deschiderea unei noi unitati in recent lansatul Mega Mall. Acesta este al 24-lea restaurant din reteaua Subway in Romania si al 12-lea din Bucuresti, se mentioneza intr-un comunicat de presa.

Restaurantul este deschis in sistem de franciza, va avea pentru inceput o echipa de 6 angajati si va functiona intr-un spatiu cu o suprafata de 43 mp, in zona de food court a spatiului comercial.

"Aceasta deschidere este un o componenta importanta a politicii noastre de extindere si reflecta faptul ca 2015 este un an important in consolidarea retelei Subway in Romania", spune Rumen Radev, Subway Development Agent. 

Noua unitate a fost creata pentru a reflecta designul Toscany, aducand mai aproape de clienti ideea de timp petrecut in aer liber.

Anul acesta, Subway sarbatoreste 50 de ani de existenta la nivel mondial. Lantul de restaurante si-a extins activitatea dincolo de granite in 1984, cand a deschis primul restaurant in afara Americii de Nord, in Bahrain. Astazi, exista peste 15.000 restaurante Subway in afara Statelor Unite si peste 43.579 restaurante la nivel global.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii