Summit despre leadership, la Bucuresti


Evenimentul Leadership Summit va avea loc pe 16 mai, la Auditorium Pallady, in Bucuresti.


"Prezenta la acest eveniment garanteaza o experienta intensa, care iti va schimba modul de a gandi si mai ales modul de a actiona in ceea ce priveste leadership-ul", spun organizatorii evenimentului, Business Days.

Evenimentul se adreseaza persoanelor care au functii de conducere sau au oameni in coordonare, antreprenori, top manageri, membri de board, manageri de divizie, manageri de departament, manageri de compartimente, sefi de echipa, responsabili de proiecte, manageri de proiect si oricarei persoane preocupate de tema leadership.

Printre speakerii autohtoni prezenti la eveniment se numara: Adrian Florea, Andy Szekely, Lorand Soares-Szasz, Bogdan Comanescu si Eusebiu Burcas.

Invitat special din strainatate este Paul Martinelli, care face parte din elita mondiala a speakerilor.

"Leadership Summit ofera participantilor posibilitatea de a invata despre acest concept de la cei mai buni speaker ai momentului, de a interactiona cu acestia intr-un mod formal si informal, precum si numeroase oportunitati de networking", mai spun organizatorii evenimentului.

Evenimentul este structurat pe doua parti, astfel: prima parte este dedicata celor cei cinci speakeri din Romania, iar a doua parte invitatului special, Paul Martinelli.

startups.ro este partener media al Leadeship Summit si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite (Premium) la acest eveniment. Pentru detalii, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii