Supply Chain & Logistics Forum: cum arata sectorul industrial si logistic in 2017?


    


Conferinta organizata de BusinessMark va avea loc pe 26 septembrie, la Hotel InterContinental, in Bucuresti. Evenimentul reuneste profesionisti din tara si din strainatate, ce ocupa pozitii cheie in sectorul industrial si logistic, precizeaza organizatorii.

Subiectele ce urmeaza sa fie abordate in cadrul evenimentului sunt: rute flexibile si alternative pentru accesul pe noi piete, facilitati imobiliare si logistice, optimizarea costurilor prin eficientizarea proceselor si a comunicarii in lantul de aprovizionare, cele mai noi aspecte legale si oportunitati financiare, capacitati de raportare in timp real, digitalizare si automatizare sau provocari specifice comertului online la nivel de supply chain.

Intr-un mediu de business din ce in ce mai volatil, reprezentantii lanturilor de aprovizionare sunt constransi sa se adapteze constant noului val de schimbari. In acest context, managerii trebuie sa inteleaga ce este diferit si cum sa actioneze. Credem ca acest eveniment va veni in intampinarea nevoilor ce tin de gestiunea lanturilor de aprovizionare si logistica”, spune Daniel Dragan, Managing Partner BusinessMark.

Printre speakerii invitati sa participe la eveniment se numara: Alexandru Craciun, Director Comercial, Administratia Porturilor Maritime Constanta, Logistics and Operations Senior Consultant, Sfera Business; Ioan Adrian Dragomir, Distribution Director, Selgros Cash&Carry; Catalin Cirnaru, Supply Chain Manager, Flanco Retail; Laurentiu Duica, Associate Director Industrial Agency, Colliers International; Mihai Petre, Senior Manager, Servicii consultanta vamala, Deloitte Romania.
Invitatii speciali ai evenimentului sunt: Jordi Torrent,  Strategy Director, Port of Barcelona; Isik Bicer, Dept. of Technology & Operations Management, Rotterdam School of Management, Erasmus University Rotterdam - Assistant Professor of Supply Chain Management.

Agenda evenimentului cuprinde si un workshop in cadrul caruia Szabolcs Balazs, Regional Manager, ORTEC Central and Eastern Europe va vorbi despre optimizarea lantului de aprovizionare in contextul in care mediul de afaceri devine din ce in ce mai complex, iar presiunile economice sunt frecvente.

Inregistrarea la workshop se va face prin completarea formularului online, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.
 

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii