TCE Holding revine pe profit operational si se extinde international


Reprezentantii companiei spun ca livrarile din international si noile servicii vor insemna un rulaj de 1 milion de euro in primul an.

Extinderea in afara tarii se refera la oferirea serviciilor TCE de transport plicuri, colete si paleti catre 30 de tari din Europa si spatiul CSI, se precizeaza in comunicatul de presa.

Incepand din septembrie, TCE ofera si posibilitatea efectuarii de transporturi speciale, la solicitarea clientului (transporturi pe rute dedicate, probe de laborator cu temperatura controlata, cu termen de livrare definit etc.).

Un alt serviciu special este acela de cumparaturi online si transport in numele clientului pe relatia Romania - Marea Britanie (clientul vine la unul din punctele de lucru TCE, cu toate detaliile necesare - site-ul de comert online, produsul dorit, adresa de livrare - si face plata; apoi, intr-un termen cuprins intre 7 zile si 10 zile lucratoare, produsul i se livreaza acasa).

Estimez ca in urmatorii trei ani, livrarile din international si noile servicii vor genera 2 milioane de euro cifra de afaceri anual”, spune Stefan Sofian, CEO TCE Holding.

Urmatorul pas in dezvoltarea internationala va fi facut spre Asia, pe zona de transport aerian, extindere planificata pentru finalul anului 2010.

Dupa un 2009 marcat de un EBITDA negativ si un debut in 2010 cu insolventa TCE Logistica, una dintre companiile din TCE Holding, primele sase luni ale acestui an au insemnat pentru noi revenirea pe profit operational si reluarea proiectului privind extinderea internationala, care facea parte din strategia noastra inca din 2008. Ne consolidam, astfel, pozitia TCE pe piata si ne completam serviciile exact cu segmentul care ne lipsea: transportul international pentru plicuri, colete si paleti”, mai spune Sorin Sofian.

TCE Holding a incheiat anul 2009 cu o cifra de afaceri de 19,5 milioane de euro. Pentru 2010, obiectivele financiare sunt legate de cresterea rulajului cu minimum 10 procente si obtinerea unui profit operational pozitiv.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii