TechHub Bucharest: doi ani de activitate, un nou spatiu de evenimente si programul TechSociety by King


     

TechHub Bucharest, spatiu de co-working adresat profesionistilor in tehnologie si locul de intalnire al comunitatii tech locale, a aniversat miercuri doi ani de activitate, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Cu aceasta ocazie, echipa TechHub a anuntat deschiderea unui nou spatiu de evenimente situat la parterul cladirii din Bucuresti, Str. Nicolae Filipescu nr. 39 - 41 si lansarea TechSociety by King, un program prin care organizatorii de evenimente de interes pentru comunitate pot beneficia gratuit de noul spatiu, precum si de sustinere pentru organizarea si comunicarea evenimentului.

Inaugurat de King Studios in colaborare cu TechHub Bucharest, TechSociety by King este o initiativa care isi propune sa ajute la dezvoltarea comunitatii tech locale, oferind tuturor persoanelor interesate sa organizeze un eveniment de interes pentru profesionistii in tehnologie toata sustinerea de care au nevoie. Astfel, acestea pot aplica online, pe site-ul programului, pentru a putea utiliza gratuit spatiul de evenimente si a beneficia de sustinerea echipei TechHub in organizarea si comunicarea evenimentului.

Deschis in 9 mai 2013, la initiativa lui Daniel Dragomir, Bogdan Iordache si Stefan Szakal, TechHub Bucharest isi propune sa contribuie activ la dezvoltarea comunitatii si sa ajute start-up-urile tech cu potential la scara globala sa se dezvolte mai rapid. Peste 80 de profesionisti in domeniul tehnologiei lucreaza zi de zi din spatiul de co-working si beneficiaza de acces preferential la evenimentele organizate de comunitate, dar si la celelalte spatii din reteaua internationala TechHub.

Pe parcursul celor doi ani de activitate, TechHub Bucharest a organizat si gazduit peste 165 de evenimente care au adus in fata audientei de peste 6.500 de persoane, 270 de invitati speciali si mentori recunoscuti la nivel international.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii