TechHub Meetup - serie de evenimente pentru antreprenorii din tehnologie


Invitatul editiei de saptamana aceasta este Bill Aulet, Senior Lecturer in cadrul MIT Sloan School of Management si Managing Director al Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship.

 

TechHub Meetups reprezinta o serie de evenimente informale care aduc impreuna specialisti in tehnologie, antreprenori si comunitatea tech din Bucuresti si din zona, se mentioneaza in comunicatul de presa.

In cadrul evenimentului de joi, 24 octombrie, Bill Aulet va prezenta aspectele cheie ale cărţii sale “Disciplined Entrepreneurship: 24 Steps to a Successful Startup”.

Cartea le arata cititorilor cum sa creeze un start-up de succes dezvoltand un produs inovativ si utilizand un proces complex in 24 de etape, dovedit a fi un set de bune practici. In cartea sa, Bill a compilat intr-un singur material toate informatiile practice si concrete pe care si-ar fi dorit sa le aibă in urma cu 20 de ani, cand a devenit antreprenor.

Bill Aulet este un antreprenor consacrat si profesor in cadrul MIT, una dintre cele mai riguroase institutii de invatamant din lume. El a creat sute de milioane de dolari in valoare de piata conducand companii antreprenoriale si a educat mii de antreprenori in ultimul deceniu. In aprilie 2013, MIT i-a acordat lui Bill premiul Adolf D. Monosson pentru mentorat antreprenorial.

Participarea la eveniment este gratuita, in limita locurilor disponibile, iar inscrierile se realizeaza online, la steps-successful-startup.eventbrite.com.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii