Techno Office mizeaza pe o crestere cu 30% a vanzarilor in 2015


    

 

Techno Office, unul dintre principalii jucatori ai  pieţei locale de furnizori de soluții complete pentru amenajarea spațiilor de birouri, estimeaza pentru anul in curs o creștere cu 30% a vanzarilor, comparativ cu 2014, ajungand pana la peste 3 milioane de euro anul acesta, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

"Inca de la infiintare, fiecare an a adus cresteri considerabile ale cifrei de afaceri, in ciuda mediului economic nu foarte favorabil, mai ales din perioada 2008 - 2010. Tocmai din acest motiv, pentru 2015, mizam pe un avans cu 30% al vanzarilor, mai ales in contextul in care observam o dezmortire a investitiilor realizate de companii in reamenajarea spaţiilor sau in relocari”, spune Iuliana Carata, General Manager Techno Office.

Ea mentioneaza ca un impact pozitiv in business il va avea nu doar cresterea apetitului companiilor pentru relocare, ci si revenirea constructiilor pe segmentul office si finalizarea proiectelor de acest tip.

Potrivit reprezentantei companiei, in 2014, Techno Office a realizat peste 100 proiecte si a livrat, in total, peste 10.000 de produse, dintre care 1.500 mese de lucru, 1.000 de spatii de depozitare si peste 5.000 de scaune.

In ceea ce priveste imparţirea business-ului Techno Office din punct de vedere geografic, Iuliana Carata a mentionat ca 90% dintre proiectele realizate de companie sunt in zona Capitalei, restul de 10% in provincie, unde Cluj-Napoca se afla pe prima pozitie.

Referitor la produsele distribuite de catre Techno Office, Iuliana Carata spune ca 80% dintre acestea sunt importate din tari precum Germania si Italia, iar restul sunt achizitionate de pe piata locala. In acest moment, Techno Office este reprezentant oficial pentru treisprezece dintre cele mai cunoscute firme producatoare de mobilier pentru birouri la nivel mondial, iar compania se afla intr-un proces continuu de diversificare a gamei de mobilier si accesorii pentru amenajarea spatiilor de birouri.

Infiintata in 2008, Techno Office este o companie cu capital mixt, detinuta de Iuliana Carata si Marco Magnani. In ultimii ani, compania s-a ocupat de amenajarea birourilor pentru multinationale precum JTI, Genpact, Philip Morris, Volvo, Gothaer sau GDF Suez.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii