Techsylvania - eveniment dedicat antreprenorilor si start-up-urilor din tehnologie


  

Conferinta va avea loc intre 31 mai si 2 iunie, la Cluj-Napoca, si va aduce impreuna profesionisti din domeniul tehnologiei care vor impartasi cu participantii din experienta si cunostintele lor de business. 

Techsylvania debuteaza pe data de 31 mai cu un hackathon (eveniment in cadrul caruia programatori si designeri colaboreaza la dezvoltarea unor produse software) cu durata de 24 de ore si continua pe 2 iunie, cu o conferinta de o zi, care va aduce in fata audientei unii dintre cei mai apreciati profesionisti in domeniul tehnologiei la nivel international, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Hackathon-ul care va avea loc in cadrul Techsylvania se adreseaza dezvoltatorilor care isi doresc sa puna bazele unor aplicatii cu potential disruptiv in domeniul tehnologiilor connected si wearable. In plus, cei peste 100 de participanti la eveniment vor avea ocazia sa testeze dispozitivele puse la dispozitie de partenerii programului. La final, fiecare echipa isi va prezenta produsul in fata audientei pentru a convinge publicul de potentialul acestuia. Cele mai bune proiecte vor fi premiate, iar primele 3 echipe vor primi bilete de acces la conferinta care va avea loc pe data de 2 iunie si, mai mult decat atat, vor avea sansa sa isi prezinte produsele in fata intregii audiente a Techsylvania.

Cea de-a doua parte a evenimentului este conferinta, unde sunt asteptate peste 200 de persoane. Pasionatii de tehnologie vor avea ocazia sa intalneasca potentiali investitori, parteneri sau colaboratori si sa interactioneze in mod direct cu oameni cu preocupari si pasiuni similare.

Printre speakerii care vor urca pe scena evenimentului se numara: Marcus Segal (Ex-COO Casino Division Zynga & Entrepreneur in Residence la The Summit), Paddy Cosgrave (Fondator al The Summit si F.ounders), HP Jin (Co-Fondator si CEO Telenav) sau Aryk Grosz (Co-Fondator si CTO Mixbook Inc).

Mai multe detalii despre conferinta si inregistrare sunt disponibile pe site-ul dedicat.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite, precum si o reducere la pretul de achizitionare a biletelor. Pentru mai multe detalii trimiteti un e-mail la adresa redactia [@]startups.ro.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii