Techsylvania - eveniment international dedicat tehnologiei si inovatei


    

Evenimentul va avea loc in Cluj-Napoca, in perioada 6 - 9 iunie 2015, la Casa de Cultura a Studentilor.

Editia de anul acesta debuteaza cu un hackathon (maraton de programare) de 24 de ore (in perioada 6 - 7 iunie), care se adreseaza unui numar de peste 130 programatori pasionati, dornici sa puna bazele unor aplicatii din domeniul dispozitivelor wearable (la purtator) si internet of things. Aceste dispozitive, cele mai noi din domeniu, vor fi puse la dispozitia participantilor prin intermediul partenerilor evenimentului, se mentioneaza in comunicatul de presa.

La finalul celor 24 de ore de programare, in urma unei sesiuni de prezentari, vor fi validate 3 echipe castigatoare, care vor primi premii ce constau in dispozitive si invitatii de a isi prezenta produsul la acceleratoare de start-up-uri.

A doua parte a evenimentului este conferinta, care va avea loc în perioada 8 - 9 iunie, unde temele de discutie vor fi legate de: Cod (cele mai noi solutii si teme tehnice), Produs (managementul produsului, marketing), Finantare (modalitati de finantare si tipuri de investitii).

Printre speakerii editiei din 2015 se numara Andrei Dunca (Co-fondator al LiveRail, companie achizitionata de Facebook în 2014),  Jambu Palanniapan (Manager General Regional pentru Europa Centrala si de Est in cadrul Uber), Frank Meehan (Partener la Spark Global Ventures si fost membru in consiliul de administratie al Siri si Spotify), Charmaine Li (Senior Editor la Tech.eu).

Techsylvania are drept scop promovarea comunitatilor din orasul Cluj-Napoca si din Romania ca centre ale tehnologiei recunoscute si confirmate la nivel international, dar si stimularea dezvoltarii de produse locale. Evenimentul ofera atat oportunitatea de interactiune sociala cu scopul stabilirii de parteneriate, gasirii de finantari sau obtinerii de mentorat din partea expertilor, cat si a promovarii unor idei tehnice revolutionare din randul programatorilor romani. 

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii