TeComm Cluj-Napoca, eveniment dedicat comertului electronic


     


In 21 si 22 Octombrie, Cluj-Napoca devine pentru al cincilea an consecutiv, centrul comertului electronic si al strategiilor online prin TeComm eCommerce Conference&Expo.

TeComm reuneste la aceasta editie din Transilvania unii dintre cei mai buni speakeri nationali si internationali, oferind participantilor schimb de experienta,  networking si oportunitati de afaceri, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

In prima zi, 21 octombrie, vor avea loc Conferinta generala si Digital Travel Forum - conferinta dedicata celor care activeaza in domeniul turismului.

A doua zi, 22 Octombrie, va cuprinde workshop-uri tematice legate de epayments, logistica, usability, analytics, conversions, SEO, PPC, UX design. Tot in aceasta zi va avea loc si conferinta MarkDay, cu workshop-uri pe customer relationship, e-mail-marketing, mobile-marketing, strategii de marketing si social media.

Zona Expozitionala aduce impreuna principalii furnizori de servicii de comert electronic  si  pune la dispozitia participantilor solutii si idei oferite de catre acestia.

Cele doua zile se vor incheia cu Awards Gala, unde vor fi premiati cei mai buni dintre cei care au contribuit la dezvoltarea industriei comertului online.

TeComm  va scoate in evidenta importanta fidelizarii consumatorului si modul in care magazinele online trebuie sa isi realizeze strategiile pentru 2016. Peste 400 de participanti sunt asteptati la Grand Hotel Italia, in cele doua zile de eveniment.

Conceptul acestei editii este "Power to the Customers", ceea ce inseamna ca succesul magazinelor online sta in mainile consumatorului. In comertul electronic, tendintele actuale subliniaza cat de important este ca fiecare business online sa puna accent pe profilul consumatorului, comportamentul si nevoile acestuia. In prezent, succesul in online este al business-urilor care reusesc sa fidelizeze si sa readuca clientii pe site-ul lor.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii