TeCOMM Cluj-Napoca, eveniment dedicat industriei comertului electronic


    


Cea de-a noua editie a TeCOMM eCommerce Conference&Expo va avea loc pe 25 si 26 octombrie 2016, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, mentioneaza reprezentantii Libero Events, agentia de evenimente care organizeaza conferinta.

Evenimentul targeteaza peste 300 proprietari de magazine online, alaturi de furnizori ce ofera produse, servicii si solutii de eCommerce.
Sell them your story” este tema centrala din acest an prin care jucatori importanti din online, reprezentanti ai companiilor din partea de vest a Europei si speakeri din Romania vor analiza ce se afla in spatele povestii de succes - de la structura site-ului, cosul de cumparaturi, uneltele folosite, strategiile adoptate, campaniile si bugetul investit, pana la transformarea din UX in CX si fidelizarea ulterioara a clientului.

Printre cei peste 30 speakeri prezenti la TeCOMM eCommerce Conference se numara si specialisti din Marea Britanie, precum Jonathan Chippindale, directorul executiv al Holition, ce va vorbi despre storytelling in era digitala, subiect aflat in tendintele actuale ale eCommerce-ului.

Marea Britanie este recunoscuta ca fiind una dintre tarile de referinta pentru piata de eCommerce, alaturi de Germania si Franta. Piata europeana online este dominata de Marea Britanie, aflata pe primul loc, cu cresteri de 16,2% in anul precedent si 14,9 % pana in prezent, potrivit centrului de cercetare Retailresearch.
Mitchell Allan Goldman (Head of Product&Partnerships Storegecko) si Hando Sinisalu (CEO&Founder Best Marketing International) au confirmat deja prezenta la eveniment. Mitchell Goldman reprezinta StoreGecko, cel mai rapid si usor sistem de gestionare a informatiilor despre produs de pe piata si este cunoscut pentru e-book-ul de succes: “6 crucial things I wish I knew when choosing Magento”. Hando Sinisalu colecteaza si analizeaza studii de caz bazate pe marketing digital si este autorul cartii “The Best of Global Digital Marketing, Storybook 1 and 2”.

La nivel national exista peste 8.000 de magazine online, conform estimarilor platformei operationale Frisbo, cifra in continua crestere. In cadrul TeCOMM, proprietarii magazinelor online isi dezvolta afacerea prin participarea la peste 25 de prezentari, workshop-uri si dezbateri, dar intalnesc si furnizorii de servicii in zona expozitionala.

Conferinta TeCOMM a reunit in cinci ani peste 1.400 de participanti, 250 de prezentari, workshop-uri si dezbateri si peste 180 de speakeri nationali si internationali. Evenimentul este organizat de Libero Events, agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Fiscalitate 24.7, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii