Teimplici.ro 2016, fonduri de pana la 70.000 euro pentru proiecte implementate in comunitati


    


Telekom Romania a lansat o noua editie a proiectului Teimplici.ro, care se va concentra pe identificarea proiectelor implementate in comunitati cu ajutorul noilor tehnologii informatice in domeniile educatie, sanatate, mediu, inovatie, dezvoltare si protectie sociala.

Fiecare organizatie non-guvernamentala, in parteneriat cu cel putin o alta organizatie eligibila, poate inscrie pe platforma Teimplici.ro (pana pe 30 septembrie) maxim trei proiecte, in oricare din cele sase domenii din concurs, respectand tema editiei din acest an - Parteneriate inteligente pentru comunitate, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

In primele editii ne-am propus sa identificam parteneri de investitii ONG-uri din Romania care promoveaza tehnologiile informatice si de comunicatii in beneficiul comunitatilor, prin proiecte in domeniile inovatie, dezvoltare si protectie sociala. Telekom Romania aloca si anul acesta fonduri de pana la 70.000 de euro, echipa fiind determinata sa continue gratie rezultatelor pozitive de pana acum”, spune Ruxandra Voda, Director Comunicare grupul de companii Telekom Romania.

Organizatiile eligibile ca parteneri in proiect pot fi organizatii non-guvernamentale, asociatii profesionale si de afaceri, institutii non-profit din domeniul culturii si al educatiei, organizatii sportive (exclusiv de amatori), organizatii de tineret, spitale si alte institutii medicale.

Printre criteriile de eligibilitate a proiectelor se numara: capacitatea de a genera rezultate sustenabile si masurabile; contributia ONG-ului sa fie de minimum 20% din valoarea intregului proiect; suma solicitata pe proiect sa fie de maximum 7.000 euro.

Proiectele inscrise vor fi evaluate in doua etape, astfel: in perioada 3 - 7 octombrie 2016 vor fi selectate 20 de proiecte finaliste. In a doua etapa, in perioada 13 - 14 octombrie 2016, cele 20 de proiecte vor fi sustinute in fata unui juriu, iar pana pe data de 21 octombrie 2016 vor fi anuntati cei 10 castigatori ai concursului teimplici.ro, editia 2016.

Membrii juriului din acest an sunt: Cristina Bazavan - blogger, Cristi China-Birta - blogger, Cristiana Bogateanu - Membru fondator ONG inventeaza.ro, Lacramioara Botezatu - Project Manager csrmedia.ro, Oana Suru - Project  Manager, Departament Fonduri Structurale si Proiecte de Dezvoltare a Afacerii Telekom Romania, Monica Ioana Popescu si Florina Serban - Coordonatori Seniori Comunicare Interna, Evenimente si Responsabilitate Corporativa Telekom Romania.

Proiectul Teimplici.ro a fost lansat in 2014 printr-un sondaj de opinie la nivel national, romanii fiind invitati sa isi exprime parerea cu privire la cele mai importante directii in care ar trebui sa se investeasca in societatea din Romania. La primele doua editii au fost desemnate castigatoare 20 de proiecte, care au fost implementate cu succes si au avut un numar de 38.335 de beneficiari.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii