Telekom Romania a lansat LocalHub.ro, o platforma de tip One Stop Shop pentru afacerile mici si mijlocii


    


Platforma online pune la dispozitia utilizatorilor un instrument prin care acestia pot gasi informatii relevante si actualizate despre firme si activitatea acestora. in cadrul platformei sunt prezentate, inca de la lansare, peste 400.000 de firme din toata tara si din toate domeniile de activitate, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

LocalHub.ro le ofera reprezentantilor firmelor posibilitatea de a-si consolida prezenta online pentru afacerea lor, prin crearea unei pagini personalizate in cadrul portalului, care sa reuneasca informatii complete si detaliate despre activitatea firmei si despre produsele si serviciile pe care le ofera consumatorilor.

Site-ul dispune, de asemenea, de o versiune optimizata pentru mobil, in acord cu noile obiceiuri de consum ale utilizatorilor, care acceseaza din ce in ce mai mult internetul de pe telefonul mobil. Potrivit ultimelor statistici, traficul de pe dispozitive mobile reprezinta aproximativ 10% din traficul total de Internet.

“Mai mult de 50% din firmele mici si mijlocii din Romania nu au o prezenta relevanta in online. Prin lansarea LocalHub.ro, am dorit sa venim in intampinarea acestei nevoi si sa aducem firmele acolo unde sunt deja clientii lor: in mediul online. Lansarea de astazi este doar primul pas al proiectului, urmand sa dezvoltam produsul pe parcursul acestui an si sa integram in aceasta platforma mai multe solutii din zona online. in acelasi timp, este o premiera la nivelul Grupului Deutsche Telekom, un proiect inovator de tip One Stop Shop, prin care ne propunem sa devenim primul partener integrat de servicii online si offline, atat pentru consumatori, cat si pentru afaceri”, a spus Alina Cazacu, Senior Manager Non Core E-activities Telekom Romania.

Reprezentantii firmelor listate pe platforma pot revendica drepturile de administrare a paginii dedicate afacerii lor si pot completa informatii relevante pentru utilizatori.

Fiecare afacere poate avea o descriere personalizata, care sa informeze utilizatorii cu privire la produsele si serviciile oferite, poate publica link-uri catre propriul website, programul de lucru, precum si datele de contact.

La randul lor, utilizatorii portalului se pot informa cu privire la companiile listate si sunt invitati sa sugereze serviciile si produsele pe care le-au incercat sau pe care le recomanda.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii