Telekom Romania si Alior Bank lanseaza Telekom Banking


    


Serviciile Telekom Banking sunt lansate gradual, incepand cu doi piloni moderni si usor de folosit - operatiuni zilnice bancare (primare) si o noua solutie pe piata romaneasca, platforma de Schimb Valutar Online, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

In aceasta prima faza, vom oferi conturi curente, carduri de debit, depozite si un serviciu de schimb valutar online, urmand ca in faza urmatoare sa lansam oferta noastra de credite”, spune Celina Waleśkiewicz, Deputy CEO Alior Bank.

Prin intermediul Telekom Banking, clientii isi pot deschide conturi curente in lei, EUR, USD si GBP, pot atasa carduri de debit acestor conturi si pot beneficia de acces 24/7 la fonduri, prin intermediul solutiilor de internet si mobile banking.

Contul curent poate fi solicitat online, pe telekombanking.ro, fie direct prin aplicatia pentru mobil sau vizitand unul dintre magazinele Telekom si Germanos. Procesul initiat online de deschidere a unui cont poate fi finalizat prin transmiterea gratuita prin curier a documentelor necesare deschiderii contului. Tot prin curier, si tot gratuit, banca poate livra cardurile de debit. Unicitatea deschiderii unui cont in magazin consta in faptul ca solicitantul primeste cardul pe loc si il poate utiliza imediat, dupa semnarea unui acord.

Cel de-al doilea pilon al ofertei de lansare este  platforma de Schimb Valutar Online, prin intermediul careia clientii beneficiaza de un curs de schimb valutar avantajos, pentru zece valute, actualizat in timp real, la un interval de maxim 10 secunde (in timpul zilelor lucratoare). De asemenea, clientii pot stabili in detaliu conditiile in care vor sa efectueze schimburile valutare - de exemplu, isi pot seta data si ora la care doresc sa efectueze schimbul valutar si nivelul cursului de schimb la care doresc sa se efectueze tranzactia. Nu in ultimul rand, optiunea “Pay later” (Plateste mai tarziu) ii permite clientului sa efectueze schimburi valutare fara sa aiba intreaga suma disponibila. Este necesar sa detina cel putin 5% din suma tranzactionata, urmand ca in maxim doua zile lucratoare sa asigure diferenta necesara pentru finalizarea tranzactiei.

Prin intermediul parteneriatului cu Alior Bank, ne plasam acum in avangarda serviciilor de banking, simple si usor de folosit. Ceea ce ne propunem este sa oferim servicii pe masura noii culturi IT&C in care traim, in prezent. A te pune la punct cu toate posibilitatile pe care noile tehnologii ti le ofera inseamna sa fructifici posibilitatea de a fi inovator in fiecare zi. Experienta bancara a Alior Bank si viziunea tehnologica si inovatoare adusa de Telekom Romania au facut posibila nasterea unei oferte de servicii bancare dedicate persoanelor fizice, capabile sa modeleze viitorul segmentului financiar-bancar din Romania”, spune Miroslav Majoros, CEO Telekom Romania.

La nivel national, serviciile Telekom Banking sunt disponibile online si vor fi disponibile, gradual, in reteaua de magazine Telekom si Germanos.

Prin intermediul conceptului bancar Shop-in-Shop corner, introdus in magazine selectate Telekom si Germanos, vor fi oferite servicii bancare suplimentare, inclusiv produse de creditare. Reteaua Shop-in-Shop va fi extinsa sistematic pe durata urmatorului an, tintindu-se un numar de 120 de magazine in care sa fie introdus acest concept.

Pe viitor, oferta Telekom Banking va fi completata cu servicii de finantare a dispozitivelor din oferta Telekom Romania, dar si cu servicii de tip credite de nevoi personale fara garantii si facilitatea overdraft.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii