Testeaza cea mai creativa idee de business pe care o ai, la noua editie Empretec


Programul se va desfasura in perioada 12 - 20 noiembrie, la Bucharest Hubb, si este dedicat antreprenorilor cu experienta in business, antreprenorilor care au vazut si partea usoara, dar si provocarile mediului socio-economic romanesc si nu numai.

Empretec este promovat de United Nations Conference on Trade and Development (UNCTAD) si sustinut de Guvernul Romaniei prin MIMMCMA (Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri), se arata in comunicatul de presa.

Programul ofera participantilor posibilitatea de a lua parte la experiente unice de business, de a-si identifica, rafina si testa competentele antreprenoriale, precum si de a primi feed-back constant de la colegi, de la facilitatori si de la clienti.

De asemenea, Empretec inseamna noua zile in care participantii isi pot testa cea mai creativa idee de business pe care o au, intr-un mediu securizat, dar real, avand contact permanent cu piata si clientii.

Metodologia de lucru este interactiva, prin participarea in grup sau individuala la exercitii, jocuri de rol, simulari, studii de caz, prezentari video, discutii cu finantatorii.

Certificatul international obtinut la finalul programului va permite un plus de punctaj pentru accesarea proiectelor finantate de Uniunea Europeana.

(Citeste aici mai multe despre inscrierea in program.)

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii