The SwITCh, program pentru studentii pasionati de IT


Proiectul se adreseaza tinerilor care vor sa dezvolte aplicatii si sa isi imbunatateasca cunostintele IT alaturi de profesionisti Microsoft, BearingPoint si Romsoft.

 

In perioada 24 aprilie - 20 mai, 45 de tineri vor putea sa testeze  cele mai recente schimbari aparute in sistemele de operare Windows, in cadrul programului organizat de ASER (Asociatia Studentilor Economisti din Romania) in colaborare cu Microsoft, se mentioneaza in comunicatul de presa.

"Proiectul The SwITCh isi propune sa aduca o experienta completa participantilor prin dezvoltarea atat a competentelor de hard skills, cat si de soft skills. De asemenea, prin contactul direct cu oameni cu experinta din domeniul IT vrem sa conturam o imagine reala a ceea ce vor companiile de la viitorii angajati, a modului in care se va dezvolta piata IT din Romania si, implicit, cerintele acesteia", anunta organizatorii programului.

Deschiderea programului va avea loc pe data de 24 aprilie, cu un eveniment organizat in Orange Concept Store, Bucuresti, urmat de  trei saptamani de traininguri oferite de Microsoft pe sistemele Windows 8, Windows Azure, Windows Phone 7 si un training de consultanta in IT sustinut de BearingPoint.

La final, participantii vor fi implicati intr-un maraton de 36 de ore in care vor trenbi sa conceapa  o serie de aplicatii smartphone si desktop.

"Prin facilitarea accesului la cele mai noi resurse software şi la know-how specific, oferim oportunitati care sa permita studentilor sa ofere solutii IT moderne şi eficace mediului de afaceri romanesc", se mentioneaza in comunicatul ASER.

Mai multe detalii despre proiectul The Switch gasiti aici.

startups.ro sprijina acest proiect in calitate de partener media.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii