Tinerii antreprenori se pot inscrie la JCI Leadership Academy


Evenimentul se adreseaza tinerilor profesionisti si antreprenorilor aflati la inceput de drum si va avea loc in perioada 25 - 27 noiembrie la Sarata Monteoru, judetul Buzau.

 

Aflat la cea de-a doua editie, JCI Leadership Academy va avea drept teme principale dezbaterea si vorbirea in public, se arata in comunicatul de presa.

Am infiintat Academia de Leadership a JCI Romania in acest an, cu scopul de a dezvolta noua generatie de lideri care vor prelua initiativele nationale si locale ale organizatiei noastre. Dupa o prima editie de mare succes in martie 2011, iata ca avem onoarea de a gazdui o continuare a acesteia, prin participarea unor traineri de exceptie care vor pune accent nu numai pe componenta de leadership, ci si pe dezvoltarea abilitatilor de debate si public speaking atat de necesare in acest context”, spune Mihaela Liliana Stroe - Presedinte national JCI Romania 2011.

Invitati speciali sunt Filipe Carrera, trainer, speaker in circa 40 de tari si multiplu detinator al titlului de “Most Outstanding Trainer” oferit de JCI la nivel international si European, si Graham Hanlon, fost presedinte mondial al JCI, activ in pozitii de conducere in JCI de circa 20 de ani, arbitru si instructor in cadrul Campionatului European si Mondial de dezbateri, organizat de JCI.

Alaturi de cei doi invitati speciali va fi prezenta si Laura Taschina, presedinte local JCI Iasi, antreprenor si specialist in resurse umane, care va sustine un training despre leadership si valorile liderilor JCI.

(Mai multe detalii despre participarea la eveniment puteti gasi aici.)

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii