TotalSoft isi extinde prezenta la nivel international si deschide un birou in zona Frankfurt


    


TotalSoft, unul dintre cei mai importanti furnizori de ERP si solutii software financiare, parte a companiei Logo Software (Logo), adopta noi masuri strategice vizand extinderea prezentei Charisma pe pietele financiare internationale. Astfel, compania il numeste pe Tom Stankiewicz in functia de Financial Services Executive Director si deschide un birou in zona Frankfurt, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Tom Stankiewicz va coordona divizia Financial Services a TotalSoft, alcatuita din account manageri, program manageri, consultanti tehnici si de business, cu sediul la Bucuresti si Frankfurt. Acesta va fi responsabil cu gestionarea portofoliului de clienti locali si internationali, ce activeaza in domeniul financiar si industria de leasing.

Strategia noastra se concentreaza pe dezvoltarea produselor Charisma si accesarea acestora de catre cat mai multe companii internationale. Vom face investitiile necesare atat in echipa, cat si in produsele Charisma, esentiale pentru dezvoltarea noastra. Noul birou de la Frankfurt, pozitionat strategic in centrul pietelor financiare europene, va juca un rol semnificativ in promovarea si implementarea in continuare a solutiilor Charisma, in special in UE si in tarile scandinave. Ne bucura sa il avem pe Tom si sunt increzator ca impreuna vom reusi sa facem Charisma Leasing una dintre printre primele trei solutii la nivel global”, spune Onder Eren, CEO TotalSoft.

Tom Stankiewicz aduce peste 15 de ani de experienta in domeniul serviciilor financiare, ocupand anterior functii de management in mai multe companii internationale, precum Sopra Banking Software, TSYS International si Atos Worldline GmbH. El detine o diploma de masterat in informatica si administrarea afacerilor de la Universitatea Tehnica din Darmstadt, Germania. in cadrul TotalSoft, Tom Stankiewicz va fi responsabil de vanzari, key account management si livrarea de produse pentru industria financiara.

TotalSoft a fost achizitionata in toamna anului trecut de catre Logo, cel mai mare furnizor independent de software din Europa de Sud-Est, ca parte a strategiei companiei de a se extinde pe pietele internationale. Logo este prima companie publica de IT din Turcia si are o capitalizare de piata de peste 400 milioane de dolari. In prima jumatate a anului, Logo a inregistrat venituri consolidate in valoare de 116,94 milioane lire turcesti, din care 30% reprezinta cifra de afaceri a TotalSoft. 

TotalSoft este unul dintre cei mai importanti furnizori regionali de sisteme informatice de business (ERP, HCM, CRM, DM si BI) si unul dintre jucatorii de top la nivel mondial pe parte de solutii financiare si de leasing. In prezent, TotalSoft are o echipa de 470 de angajati si proiecte in 46 de tari, pe patru continente. KPMG claseaza Charisma Leasing drept una dintre primele 10 solutii software de leasing la nivel mondial.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii