Training de finante personale pentru antreprenori si angajati


“The future of your personal finance” este un training care se adreseaza in special tinerilor antreprenori sau angajati, persoanelor care in acest moment pot genera fluxuri financiare pozitive.

Astfel, targetul este format in special de cei care pot obtine imediat rezultate financiare vizibile si isi pot schimba comportamentele financiare nocive.

Evenimentul este organizat de omul de afaceri Radu Tudorache - Owner, M Grup, impreuna cu reprezentantii Burcash - primul program independent de educatie financiara din Romania, si va avea loc in zilele de 3 si 4 decembrie, la "Uzinexport" Business Center, in Bucuresti, se arata in comunicatul de presa.

Pentru antreprenori este extrem de important sa inteleaga diferentele dintre banii companiei si banii personali, cum pot folosi firma ca si vehicul financiar si mai ales de ce sa foloseasca un asemenea vehicul financiar pentru a obtine siguranta financiara pentru ei si familia lor”, spune pentru startups.ro Eusebiu Burcas, initiatorul programului Burcash, si trainer in cadrul “The future of your personal finance”.

Alaturi de Eusebiu Burcas, in cadrul traingului este invitat ca speaker si Shane Barkley, expert in programe dedicate finantelor personale.

Evenimentul isi propune sa creeze un nou curent de educatie financiara pentru romani. In primul rand, ca oamenii sa inteleaga de ce este importanta educatia financiara si apoi sa le ofere instrumente practice pentru imbunatatirea imediata a situatiei financiare personale. (Citeste aici mai multe despre cum poti participa la eveniment.)

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii