Training interactiv de management financiar


ABC Training Consulting organizeaza sesiunea interactiva de training "Abordari practice de management financiar", in perioada 28-29 februarie 2008, la Centrul de Afaceri Bucuresti Sud din Capitala.

Seminarul se adreseaza managerilor si specialistilor din toate compartimentele unei firme si are urmatoarele obiective: intelegerea notiunilor de baza privind finantele firmei; intelegerea corelatiilor dintre managementul general si managementul financiar al firmei; intelegerea modului de calcul si interpretarea principalilor indicatori economico-financiari; evaluarea generala a afacerii.

Tematica sesiunii de training cuprinde subiecte precum: Notiuni de baza privind finantele firmei; Tabloul de bord - instrument de pilotaj al afacerii; Analiza veniturilor si cheltuielilor, la nivel de firma si pe centre de cost; Clasificarea si analiza cheltuielilor fixe si variabile; Clasificarea si analiza stocurilor, clientilor si furnizorilor; Calculul si interpretarea indicatorilor de performanta ai afacerii; Pagul de rentabilitate (nivelul minim al vanzarilor pentru care firma nu inregistreaza pierderi).

Sesiunea de training este interactiva si se bazeaza pe abordari practice. Fiecare participant primeste asistenta necesara pentru rezolvarea aplicatiilor in sala de curs.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 


Nu exista comentarii