Training prin metoda Blue Ocean Strategy pentru antreprenorii aspiranti


    


Lansat de Dan Mocanu, antreprenor (TimePal, Aperio Executive Coaching), coach si practician acreditat in Blue Ocean Strategy blueoceanstrategy.com,  programul cuprinde ateliere de lucru, coaching individual si de grup, webinarii si structuri de sprijin individuale si de grup, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Primul eveniment va avea loc in perioada 11 - 12 februarie 2015, la Bucuresti. Agenda de lucru a celor doua zile include opt sesiuni de 90 de minute, doua sesiuni de coaching individual de 30 de minute, dar si accesul la un grup de antreprenori inovatori. Totul se desfasoara intr-un cadru restrans, de maxim 25 de participanti.
 
Programul se adreseaza atat antreprenorilor care doresc sa inceapa o afacere si se afla in cautarea unei idei unice, fara concurenta, cat si celor care au deja o afacere, dar careia vor sa ii aduca un plus de valoare si individualitate.

Evenimentul va avea loc in Bucuresti iar mai multe detalii despre participare pot fi obtinute prin e-mail (dan [.] mocanu [@] bostrategy.ro).

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii