Tranzactii de aproximativ 500.000 de euro la targurile Rommedica si Denta 2009


Conform reprezentantilor Romexpo, pe parcursul celor trei zile de desfasurare, cele doua expozitii cu vanzare au inregistrat aproape 7.000 de vizitatori.

Din totalul vizitatorilor, circa 50% au achizitionat aparatura sau servicii oferite de expozanti, se arata in comunicatul de presa.

Pe langa tranzactiile directe, au avut loc numeroase prezentari care vor genera tranzactii ulterioare pentru achizitionarea de echipamente mari, potrivit oficialilor Romexpo.

Printre produsele vandute in cadrul Rommedica s-au numarat: tensiometre, aparate de masurat glicemia, solutii de sterilizat mainile, articole vestimentare pentru personalul sanitar si alte obiecte care tin de dotarea cabinetelor medicale.

Vizitatorii Denta  au achizitionat in mare parte consumabile de cabinet, garnituri de dinti din portelan, echipamente de tehnica dentara etc.

La Rommedica au participat 120 de firme din sapte tari, respectiv Austria, China, Germania, India, Italia, Romania si Ungaria. Denta a reunit 180 de firme din 18 tari, din Europa (inclusiv Romania), Asia si America.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii