Trei track-uri specializate despre product management, dezvoltarea de jocuri si investitiile tip angel, la How to Web 2014


   


Conferinta How to Web 2014 aduce in fata audientei lideri in tehnologie si profesionisti care isi vor impartasi experienta si cunostintele acumulate de-a lungul timpului.

Cele trei track-uri specializate organizate in cadrul editiei de anul acesta vor oferi unor categorii specifice de audienta oportunitatea de a acumula cunostinte relevante pentru domeniile lor de interes si de a interactiona cu profesionisti de top din industrie, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Product Track, dezvoltat in colaborare cu Mozaic Works, va aduce in discutie subiecte precum product management, prioritizarea etapelor de dezvoltare a produsului si coordonarea activitatilor pentru o executie impecabila.

Dezvoltatorii de jocuri vor avea oportunitatea de a invata din experienta unora dintre cele mai importante companii de gaming din regiune, participand la Game Development Track, organizat in colaborare cu Romanian Game Developers Asociation, cu sprijinul King si Mobility Games.

Organizat in colaborare cu Angelsbootcamp, cu sprijinul Trento Rise, Angel Investment Track este un eveniment adresat investitorilor tip angel si aduce in discutie bunele practici in domeniu.

Start-up-urile early stage din Europa Centrala si de Est, care dezvolta produse inovatoare in domeniul tehnologiei, pot aplica la cea de-a treia editie Startup Spotlight, competitie si program de mentorat adresat celor mai performante 32 de echipe din regiune, care va avea loc in paralel cu How to Web Conference 2014.  Finalistii care vor fi acceptati in program vor intra in cursa pentru premiile in valoare totala de 20.000 de dolari si vor participa la sesiuni de mentorat si workshop-uri dedicate. Aplicatiile la Startup Spotlight sunt deschise pana pe 20 octombrie si se realizeaza online.

 

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii