Tudor Maxim, fondatorul Elevate, a lansat o agentie de turism dedicata tinerilor


Antreprenorul a inceput noua activitate in vara aceasta, agentia Young Tours organizand excursii in diverse destinatii turistice din tara.

 

Agentia se adreseaza calatorilor tineri si independenti, aflati in cautare de experiente de calatorie putin costisitoare, se mentioneaza in comunicatul de presa.

In prezent, cel mai solicitat produs turistic al agentiei Young Tours are ca destinatie Vama Veche si include singurul serviciu de transport direct (cu autocarul) Bucuresti - Vama Veche si retur, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Vama Veche s-a transformat dintr-un sat pescaresc, linistit si boem intr-una din atractiile principale ale litoralului romanesc. Ritmul de crestere a turismului in Vama Veche este cel mai ridicat de la Marea Neagra romaneasca, in schimb, infrastructura de transport direct lipseste. Nu exista nici tren, nici autocar direct. De aceea, am decis sa oferim calatorii directe catre Vama Veche”, declara fondatorul Young Tours, Tudor Maxim.

Printre celelalte locuri unde agentia organizeaza circuite personalizate se afla castelele si fortaretele din zona Brasov sau canalele si rezervatiile din Delta Dunarii.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.
 


Nu exista comentarii