Ultimele zile pentru inscrierea in competitia How to Web Startup Spotlight 2014


   


Start-up-urile din Europa Centrala si de Est, care dezvolta produse inovatoare in domeniul tehnologiei, se mai pot inscrie in competitie pana pe 20 octombrie.

Programul le ofera finalistilor acces la mentorat, oportunitati de investitii, precum si premii in valoare totala de 20.000 de euro.

Organizat in paralel cu evenimentul How to Web 2014, programul va avea loc intre 19 si 22 noiembrie, in Bucuresti, si va aduce impreuna 32 de start-up-uri din regiune care dezvolta produse tech cu potential disruptiv.

Pe toata durata programului, reprezentantii acestora vor participa la sesiuni de pitching si mentorat si vor intalni antreprenori si profesionisti consacrati din industrie si reprezentanti ai unora dintre cele mai cunoscute programe de accelerare si fonduri de investitii early stage la nivel international.

Synetiq, platforma de neuromarketing care ofera afacerilor informatii utile despre clienti, este unul dintre castigatorii Startup Spotlight 2013 care a obtinut ulterior o investitie de tip seed in valoare de 40.000 EUR si a fost acceptat in programul de accelerare Startup Sauna. O poveste similara este si cea a Wyliodrin, castigatori ai IXIA Innovation Award, care au lansat cea de a doua versiune a platformei si au incheiat un parteneriat strategic cu Intel, devenind astfel software-ul oficial recomandat pentru Galileo.

Startup Spotlight se adreseaza startup-urilor in tehnologie care au cel putin un fondator din Europa Centrala si de Est, au mai putin de 2 ani de la infiintare, au dezvoltat pana in prezent cel putin un prototip functional al produsului si nu au obtinut finantari mai mari de 100.000 EUR pana in prezent.

Echipele finaliste vor fi selectionate de un juriu de specialitate din care vor face parte Alex Barrera (Co-Fondator & Editor Tech.eu), Robert Knapp (Co-Fondator & CEO Cyberghost), Carmen Sebe (ex-COO Avangate), Bogdan Ripa (Master Product Owner Adobe) si Cosmin Ochisor (Business Development Manager Hub:raum). Procesul de selectie va fi efectuat luand in considerare echipa si experienta acesteia, dimensiunea pietei si tendintele actuale, validarea utilizatorilor, tractiunea initiala, costul de achizitie al utilizatorilor, scalabilitatea si fezabilitatea produsului. 
 

startups.ro sprijina competitia in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii