Ultimele zile pentru inscrierea in Startup Spotlight


Competitia va avea loc in cadrul conferintei How To Web 2013 si se adreseaza start-up-urilor din tehnologie care dezvolta produse inovatoare.

 

Inscrierile se mai pot face pana duminica, 20 octombrie, aplicand online pe startupspotlight.co, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Competitia va avea loc intre 19 si 22 noiembrie si aduce impreuna cele mai inovatoare 32 de start-up-uri din regiune, acceleratoare, investitori, experti in tehnologie la nivel international si programe de suport.

Castigatorii vor fi rasplatiti cu premii cash in valoare totala de 20.000 de dolari.

Aplicatiile vor fi evaluate de un juriu de specialitate, luand in considerare echipa si experienta acesteia, dimensiunea pietei si tendintele actuale, validarea utilizatorilor, tractiunea, fezabilitatea si scalabilitatea produsului.

Startup Spotlight se adreseaza startup-urilor din domeniul tehnologiei, care au mai putin de doi ani de functionare, au dezvoltat cel putin un prototip al produsului pe care il pot prezenta in fata audientei si nu au obtinut pana in prezent o finantare mai mare de 100.000 de euro.

In cele patru zile ale evenimentului, finalistii vor participa la workshop-uri practice, vor beneficia de sesiuni de mentorat si vor avea intalniri cu investitori si reprezentanti ai acceleratoarelor. In plus, isi vor exersa prezentarile si vor primi feedback in cadrul sesiunilor de pitching.

Programul Startup Spotlight are loc in paralel cu How to Web, eveniment dedicat antreprenoriatului si tehnologiei, iar cele mai bune opt echipe vor avea ocazia sa isi prezinte produsul pe scena principala a How to Web, in fata intregii audiente.
 

startups.ro sprijina conferinta How to Web 2013 in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii