Ultimele zile pentru inscrierea la SMEs How To 2015 - eveniment dedicat IMM-urilor


    


Principalele provocari cu care se confrunta proprietarii de afaceri mici si mijlocii, importanta marketing-ului, branding-ului, a tehnologiei in dezvoltarea afacerii, solutii moderne de reducere a costurilor si programele si fondurile europene pentru IMM-uri, sunt cateva din temele care vor fi abordate la conferinta SMEs How To, ce va avea loc pe 28 mai, la Impact Hub, Bucuresti.

18 speakeri vor discuta in cadrul evenimentului despre ingredientele succesului lor, despre ce inseamna antreprenoriatul de succes, despre solutii si recomandari, directii si unelte necesare pentru dezvoltarea sau pentru deschiderea unei afaceri, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Evenimentul organizat de Business Review, aflat deja la a treia editie, va aduce in prim plan cele mai proaspete si relevante informatii de business, studii de caz, solutii practice pentru manageri, antreprenori si investitori.

SMEs How To este structurat pe mai multe Track-uri de discutii si sesiuni speciale pentru keynote speakeri si trece prin toate ramurile de interes in dezvoltarea unei afaceri, precum: marketing si branding, tehnologie, legislatie, optiuni de finantare si atragere a investitiilor, resurse umane.

In cadrul sesiunilor de discutii isi vor spune cuvantul specialisti in domeniu, ”angel investors” si antreprenori de succes, printre care: Sergiu Negut, Owner SVP Consult; Vladimir Oane, Director of Product, Hootsuite Media Inc; Mihai Sfintescu, Partner, 3TS Capital Partners; Dragos Rosca, Chairman and Shareholder, Delta Asset Invest; Marcin Wojcicki, Business Development Manager, BVB; Marius Bostan, Fouder and Senior Partner at VMB Partners SA; Ramona Ivan, Director, External Relations and Structural Funds Branch, CEC Bank; Wargha Enayati, President, Regina Maria; Andrei Gosu, General Manager, ASCENDIS.

Provocarile actuale si principalele aspecte legale si de taxare de interes pentru IMM-uri vor fi dezbatute de catre Luisiana Dobrinescu, Dobrinescu Dobrev SCA si Ana Maria Andronic, Biris Goran SPARL.

Andrei Cohn, Creative Director & Managing Partner, CohnandJansen JWT si Andrei Rosca, General Manager, Spada, vor discuta despre marketing si branding.

Mai multe detalii despre speakerii prezenti la eveniment, precum si agenda conferintei, sunt disponibile pe site-ul organizatorilor.

Toti cei interesati sa participe la SME’s How To se pot inscrie online, completand formularul de inregistrare de pe site-ul evenimentului sau direct la telefon 031.040.09.31, email events [@] business-review [.]ro.

Micro-intreprinderile beneficiaza de un pret special de participare.
 

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.
 


Nu exista comentarii