Un inventator roman, un expert in industria aerospatiala si un profesor de leadership din Londra, pe scena Ateneului Roman


    

Cea de-a treia editie a Galei "Leadership Concert - A night at the opera” va avea loc pe 25 mai la Ateneul Roman si va reuni pe scena de anul acesta pe George Georgakoupoulos, CEO Bancpost si membru in Consiliul de Administratie al Camerei de Comert si Industrie Romano-Greaca, Mircea Tudor - castigator in 2009 si 2013 al Marelui Premiu al Salonului de Inventica de la Geneva,  Severina Pascu - CEO UPC Romania,  Balvinder Powar - Profesor de Leadership in cadrul IE Business School din Madrid si expert in industria aerospatiala comerciala si Richard Jolly - profesor de leadership si comportament organizational in cadrul London Business School, votat in 2003 si 2014 de studenti drept cel mai bun profesor al anului.

Interventiile acestora se vor imbina cu momente celebre din arta lirica, pentru a ilustra legatura dintre leadership, inovatie in business si arta clasica si pentru a evidentia care sunt elementele cheie ce conduc la success atat in business cat si in arta, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Camerata Regala sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore, soprana Irina Iordachescu si tenorul Cristian Mogosan vor aduce pe scena muzica celor mai cunoscuti compozitori clasici de la Verdi si Chopin, pana la Bach si Beethoven.

Editia din 2015 a evenimentului este organizata in beneficiul copiilor saraci si a comunitatilor rurale vulnerabile din Romania, prin sprijinirea proiectului Made in Rural, initiat de Fundatia World Vision Romania. Initiativa isi propune ca oamenii din satele Romaniei sa-si schimbe viata in bine prin revigorarea mestesugurilor traditionale, invatarea de noi meserii si pornirea unor mici afaceri.
 

Achizitionarea biletelor, o investitie in dezvoltarea economica si sociala a mediului rural
Fondurile stranse in cadrul evenimentului vor fi directionate pentru dezvoltarea afacerilor si a antreprenoriatului rural ca solutie economica si sociala pentru imbunatatirea conditiilor de viata a familillor si copiilor din cele mai sarace zone din Romania.

Pana la data de 9 mai, biletele sunt puse in vanzare la un tarif promotional de inscriere timpurie, incepand de la 110 de euro plus TVA, dupa aceasta data intrand in vigoare pretul standard al biletelor.

Accesul la eveniment se va face exlcusiv pe baza de bilete, acestea putand fi rezervate prin solicitarea formularului de inregistrare la adresa de e-mail office [@] business-mark [.] ro.

Evenimentul este structurat in doua parti a cate 90 de minute fiecare, dupa terminarea spectacolului toti cei prezenti putand participa la un cocktail de networking.

Leadership Concert este un eveniment organizat de Expense Reduction Analysts in parteneriat cu BusinessMark, in beneficiul fundatiei World Vision Romania.
 

startups.ro sprijina evenimentul in calitatea de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate


Nu exista comentarii