Un nou centru de birouri cu puncte de lucru la tarif fix se deschide in Bucuresti


    

 

Primul hub al Flash Office Solutions se deschide in Maria Rosetti Tower din Bucuresti iar tariful pentru un punct de lucru este de 110 euro pe luna, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

In acest tarif este cuprins un birou mobilat si cu infrastructura IT, aflat intr-un spatiu comun, cu toate costurile incluse (intretinere, servicii curente necesare unui spatiu modern de lucru - Internet, paza, receptie, bucatarie etc.)

Pe langa acest hub, in acelasi centru din Maria Rosetti Tower, Flash Office Solutions mai inchiriaza si birouri individuale cu suprafete de la 12,6 mp la 69 mp si capacitati de la 1 la 15 angajati, carora li se asigura toate serviciile si facilitatile necesare functionarii unui birou modern - receptie, sala de meeting, bucatarie echipata, spatiu de relaxare.

"In cele doua centre, din cladirile de birouri premium Armand Calinescu 26 si Maria Rosetti Tower avem spatii individuale la cheie, pentru firme cu 1-3 angajati, avem companii de IT cu peste 10 angajati, avem firme de consultanta cu program part-time, iar de acum incolo vom avea si spatii de lucru comune, intr-un hub de ultima generatie, pe care il vom amenaja in functie de cerintele clientilor nostri. Flash Hub se adreseaza tuturor celor care cauta un spatiu de lucru cu un cost fix si toate facilitatile incluse si care isi doresc sa faca parte dintr-o comunitate, un grup de lucru activ si intr-o continua interactiune de business”, declara Jose Ignacio de la Torre, General Manager al Flash Office Solutions.

Centrul Flash Office Solutions din Regina Maria Tower este ocupat in procent de 45%, este operational de la 1 noiembrie 2014 si are o suprafata totala de 392 mp, cu posibilitati de extindere, fiind al doilea centru de birouri instant dezvoltat sub acest brand in Romania.

Compania Flash Office Solutions a fost infiintata in 2013 si ofera spatii  instant&serviced offices, la costuri fixe, complet echipate si mobilate, pentru perioade flexibile, cu toate serviciile necesare functionarii.

Flash Office se adreseaza atat celor care au nevoie de o adresa pentru un start-up sau o filiala locala, cat si companiilor care au nevoie de un birou la cheie, intr-o cladire reprezentativa, cu  un spatiu de lucru modern si suport IT&C asigurat, wi-fi, receptionera, acces la o sala de conferinte echipata, dar fara grija cheltuielilor de mentenanta si serviciilor aferente.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii