Un nou concept al conferintelor Afaceri.ro: New Business Story, in decembrie, la Bucuresti


    


Seria conferintelor de business Afaceri.ro 2014 se va incheia cu editia organizata la Bucuresti, pe 3 decembrie, la Restaurantul Elisabeta.

Organizatorii, Arhipelago, The Orchard si APEC (Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii), vin cu o abordare fresh a evenimentelor din sfera business, propunand un mix de teme si speakeri care ofera o perspectiva noua si completa asupra mediului de afaceri, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Informatiile oferite in cadrul panelurilor si workshopurilor se adreseaza antreprenorilor, managerilor, reprezentantilor de IMM, consultantilor si specialistilor in politici publice dedicate mediului de afaceri.

Evenimentul va fi impartit in patru sectiuni: New Money - “Poti creste intr-un an cat altii in 10?”; New Markets & EntrepreneurSHIP - “Cum sa navighezi ca un explorator modern?”; New Technology - “Bagheta virtuala pentru un business real” si Workshops: New People - “Noua poveste in HR”, (New) Tools - “Workshop Google”, New Entrepreneur - “A fost odata ca niciodata un start-up…”.

In cadrul unltimei sectiuni, reprezentantii Google Romania vor sustine un workshop cu durata de o ora si jumatate, pe tema “(New) Tools”. De asemenea, in cadrul celei de-a doua sectiuni, va avea loc lansarea cartii “Cum sa vinzi o casa pe o piata imobiliara instabila: ghid practic pentru agenti imobiliari si cumparatori”, scrisa de Iulian Ursache.

Printre speakerii care au confirmat prezenta la conferinta pana in acest moment se numara: Carmen Punga - Google Romania; Bogdan Mugescu - Business Development Specialist, Bursa de Valori Bucuresti; Dana Ghinet - Manager Partener, Acces Project Investments; Michael Pronk - Business Development Specialist Europa, Beijing 1421 Business Consulting Group; Alex Carbunarea - Managing Director, Tess Conex; Remus Hirceaga - Managing Director, Oil Energy Trading - Tiriac Energy; Iulian Ursache - Manager, UIL Casa; Andrei Rosca - Agentia SPADA; Felix Patrascanu - Managing Partner, FAN Courier.

Agenda conferintei, lista completa a speakerilor si informatii despre acestia, dar si alte detalii despre eveniment pot fi gasite pe site-ul dedicat. Inscrierile se fac prin completarea formularului disponibil aici.


startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii