Un nou eveniment BTL Design dedicat parteneriatului public-privat, in zona Muntenia-Dobrogea


Evenimentul va avea loc la Ploiesti, pe 24 iunie, si reprezinta a patra si ultima editie a intalnirilor dedicate administratiei publice, din diferite zone ale tarii, pentru prima jumatate a anului 2010.

Evenimentele BTL Design sunt concepute ca o platforma de intalnire pentru stabilirea contactelor directe intre autoritati si companii, precum si pentru informarea reciproca privind cerintele administratiei si posibilitatile companiilor romanesti si straine din Romania de a veni in intampinarea si rezolvarea nevoilor specifice, se arata in comunicatul de presa.

Autoritatile locale trebuie neaparat sa ofere solutii pentru nevoile cetatenilor. Firmele private din Romania doresc sa propuna solutii care sa eficientizeze activitatea administratiei publice locale si sa satisfaca nevoile cetatenilor. Iata de ce aceste intalniri, in care firmele intalnesc reprezentantii autoritatilor locale, sunt foarte benefice pentru instituirea unui dialog si gasirea unor solutii concrete”, spune Ion Radu, general manager BTL Design.

Principalele teme de dezbatere in cadrul acestor evenimente sunt legate de solutiile folosite in managementul deseurilor, solutiile de eficientizare a activitatii administratiilor publice locale, folosirea parteneriatul public-privat si delegarea gestiunii serviciului de alimentare cu apa si canalizare.

La evenimente sunt invitati sa participe reprezentantii autoritatilor publice locale alaturi de companiile care au in portofoliu solutii tehnice si comerciale pentru administratia publica.

In cadrul Simpozionului de Administratie Publica Locala, destinat autoritatilor locale din zona Muntenia-Dobrogea, organizat de BTL Design, impreuna cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania, Asociatia Oraselor din Romania si Asociatia Municipiilor din Romania, se vor discuta oportunitatile de colaborare intre autoritatile locale si mediul privat, iar companiile vor putea dialoga cu administratia locala pentru a oferi solutii.

(Citeste aici mai multe despre cum poti participa la eveniment.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii