Un nou magazin Altex la Craiova


Acesta este ce-al de-al doilea magazin din Craiova al retailerului si a fost inaugurat pe 19 noiembrie, avand la baza o investitie de 500.000 de euro.

"Municipiul Craiova a evoluat, piata in ansamblu a evoluat si tocmai de aceea deschidem astazi un magazin mai mare si cu o gama de produse mai ampla”, a declarat Raul Filip, Director Retail Altex Romania, la inaugurarea unitatii.

Noul magazin Altex dispune de o gama de peste 10.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si multimedia, se arata in comunicatul de presa al companiei.

Similar altor magazine Altex deschise pana in prezent, si cel nou deschis ofera clientilor sai o serie de servicii de finantare. De la posibilitatea achitarii produselor prin credit doar pe baza buletinului/cartii de identitate si pana la acordarea unui credit de nevoi personale prin Credex.

Altex Romania este liderul pietei romanesti de retail produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Reteaua detine o suprafata comerciala totala de aproximativ 100.000 metri patrati, care este impartita intre 60 de magazine Altex si 17 magazine Media Galaxy.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii