Un titlu al unei companii romanesti de gaming a intrat in categoria jocurilor preferate ale echipei Facebook


    


Solitaire 3 Arena, cel mai nou titlu al companiei romanesti de jocuri MavenHut, a fost selectionat printre cele mai de succes jocuri de pe platforma Facebook in 2014, la categoria jocuri preferate ale echipei Facebook.

Aceasta este cea de a doua nominalizare importanta a MavenHut, dupa ce Solitaire Arena s-a clasat anul trecut in Top 50 aplicatii care monetizeaza pe Facebook, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Lansat in mai 2014, Solitaire 3 Arena numara in prezent peste 2 milioane de utilizatori, 70% dintre acestia fiind femei cu varsta medie de peste 40 de ani, majoritatea din SUA, Franta si Germania. Solitaire 3 Arena este un nou titlu de succes al MavenHut la nivel international dupa Solitaire Arena, joc social care a fost jucat pana in prezent de peste 10 milioane de utilizatori din intreaga lume.

MavenHut este o companie infiintata in 2012 de Cristi Badea, Bobby Voicu si Elvis Apostol si se situeaza printre primele cinci companii europene care dezvolta jocuri sociale (din punct de vedere al cresterii inregistrate in 2014 - numar de jucatori activi).

Punctul de pornire pentru cei trei antreprenori a fost participarea la Startup Bootcamp Dublin, program de accelerare care i-a ajutat sa dezvolte compania si sa intre in legatura cu fondul de investitii SOSventures, care le-a oferit o finantare cateva luni mai tarziu.

Cei 30 de angajati ai MavenHut isi desfasoara activitatea din centrul de dezvoltare al companiei situat in Piata Victoriei, Bucuresti, precum si din biroul mai mic din Dublin, Irlanda, iar fondatorii planuiesc sa dezvolte noi  titluri si sa isi mareasca echipa.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii