Un workshop despre importanta vestimentatiei in brandingul personal


Primul eveniment din seria Empower Guide este dedicat vestimentatiei si atitudinii masculine si va avea loc pe data de 12 iunie, la Bucharest Hubb.

Workshop-ul, organizat de Empower, va fi sustinut de Cezar Ionascu, Att. at Law, Advisory la KPMG Romania, si Marius Dan, unul dintre antreprenorii selectati sa intre in programul Start&Grow, care a lansat ”Measure and go”, un serviciu de realizare de costume si camasi barbatesti la comanda.

Poate ca ati auzit de următorul text: <Zilele in care se purta costum au apus>, <Casual Friday? Este Casual Friday in fiecare zi>, <Nimanui nu ii pasa cum te imbraci>, <Aparitiile sunt irelevante, doar rezultatele conteaza>”, spune pentru startups.ro Cezar Ionascu.

Potrivit lui Ionascu, toate aceste declaratii ignora faptul ca oamenii te-au judecat si vor continua sa te judece dupa aspectul tau.

Realitatea dura este ca impresia ta despre celalalt se formeaza in primele 30 de secunde de intalnire; apoi, vei petrece urmatoarele 90 secunde incercand sa-ti confirmi prima ta impresie. Stiind acest lucru, o persoana ar trebui sa fie intotdeauna imbracata in mod corect”, completeaza Cezar Ionascu.

Publicul tinta pentru workshop-ul Empower Guide este format din antreprenori si investitori profesionisti, middle si top manageri, cei care lucreaza intens in public - salesmen, traineri, marketeri si oameni de PR, se arata in comunicatul de presa.

Participantii la workshop vor afla ce inseamna tinuta corecta, atat la nivel profesional cat si la nivel de relationare sociala, cum ii poate ajuta vestimentatia si atentia la detalii vestimentare sa-si imbunatateasca atitudinea si sa-si sporeasca nivelul increderii personale, dar si exemple concrete despre situatii in care barbatii care au urmat sfaturi vestimentare avizate au reusit sa avanseze profesional.

(Citeste aici mai multe despre cum poti participa la eveniment.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii