Valoria, un nou jucator pe piata de training si consultanta


    


Dupa ce a lucrat timp de 24 de ani in corporatii globale, iar in ultimul an a fost Partener & Senior Consultant intr-o firma de servicii profesionale locala (n.r. - Sfera Business), Elena Badea a lansat un nou brand in piata de training si consultanta in afaceri: Valoria.

De-a lungul carierei sale, Elena Badea a coordonat 38 de cercetari privind mediul de business si antreprenorial din Romania si s-a implicat in programe de formare si coaching pentru manageri si oameni de afaceri, dar si in proiecte de responsabilitate sociala si educatie. De asemenea, timp de 15 ani Elena Badea a fost Director de Business Development si apoi Director de Marketing al unei companii internationale de top ce activeaza in Romania (n.r. - EY).

Noua companie lansata de Elena Badea ofera training, consultanta si coaching, misiunea acesteia fiind de a transforma in valoare potentialul pe care il au echipele si organizatiile, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

"Pe langa activitatea de business, Valoria va derula proiecte pro bono destinate studentilor si tinerilor antreprenori. Vreau sa ma implic in continuare in construirea ecosistemului antreprenorial din Romania, iar Valoria imi ofera o platforma suplimentara pentru a face acest lucru. Vom face cercetari despre mediul de afaceri local si vom dezvolta parteneriate cu toate organizatiile relevante care impartasesc aceasta misiune", spune Elena Badea, Managing Partner Valoria.

Compania ofera training pe o gama diversificata de tematici, de la cele ce conduc la antrenarea competentelor functionale de Excel, Power Point, Power Pivot si Visual Basic, pana la cele pe teme de marketing management, change management, project management si management strategic.

De asemenea, Valoria ofera si cursuri prezente mai rar in oferta de training a firmelor de profil, dar foarte cerute de companii. Dintre acestea fac parte: scriere persuasiva cu tehnici de NLP, psihologia leadershipului si psihologia vanzarii.

La toate cursurile din portofoliul Valoria se poate asigura un sistem de follow up gamificat care, in urmatoarele doua - trei saptamani dupa curs, sa le permita participantilor consolidarea cunostintelor si fixarea comportamentelor noi.

Alaturi de Elena Badea, din echipa mai face parte si Alexandra Cernian, lector universitar la Facultatea de Automatica si Calculatoare – un trainer cu peste zece ani de experienta si un profesionist apreciat in mediul academic.

Echipa Valoria urmeaza sa se consolideze cu noi membri in arii de specialitate relevante pentru companiile din Romania, ca de exemplu: management financiar, optimizarea proceselor, dezvoltarea afacerii.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii