Vanzari de 0,5 mil. euro pentru Willon Harbour


Compania comercializeaza ambarcatiuni de agrement si vanzarile au fost realizate in primele trei luni de functionare.

Pentru sfarsitul acestui an, reprezentantii companiei estimeaza o cifra de afaceri de 1,5 milioane de euro.

Fata de anul trecut, se observa o crestere semnificativa pe piata, desi cifrele care se vehiculeaza sunt fara acoperire in statistici si studii obiective. In realitate, cresterea pietei in valoare absoluta este inca foarte modesta, insa, cu o tendinta certa de accelerare sustinuta in ultimii cativa ani”, spune Gabriel Hanganu, General Manager Willon Harbour.

Cifra de afaceri estimata de companie pentru acest an, dar si ritmul vanzarilor arata ca piata achizitionarii de ambarcatiuni a evoluat in aceasta perioada, comparativ cu anii trecuti.

Piata ambarcatiunilor de agrement este cel mai probabil la inceputul unei perioade de trei-cinci ani de crestere rapida si sustinuta a volumului, cu predilectie a segmentului ce vizeaza navigatia pe Dunare/Delta (ambarcatiuni mici si medii)”, adauga Hanganu.

Managerul Willon Harbour spune ca, de regula, cei care vor sa cumpere o ambarcatiune nu sunt prea lamuriti asupra a ceea ce le-ar fi necesar din punct de vedere tehnic. Ei vin in showroom stiind unde ar dori sa foloseasca barca, cu cate persoane ar calatori si, desigur, ce buget ar aloca pentru acest proiect. In general, acesti clienti vor ca ambarcatiunea lor sa fie rapida, sa aiba un pescaj cat mai mic si sa coste cat mai putin.

Willon Harbour vizeaza segmentul ambarcatiunilor de 6 - 11 metri, iar preturile ambarcatiunilor comercializate incep de la 8.000 euro si pot ajunge la 350.000 euro.

Compania a fost infiintata in decembrie 2007 de omul de afaceri Gabriel Hanganu. In primavara acestui an, Willon Harbour a deschis un showroom in zona de nord a Bucurestiului. Hanganu mai detine si compania Ecomed care produce case din lemn masiv.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.
 


Nu exista comentarii