Vanzari de 1 mil. de euro pentru Fellowes pe piata din Romania, in 2009


Reprezentanta locala a companiei a fost deschisa in mod oficial luna aceasta, prin TMT Logistic Team, partenerul sau autorizat pentru zona Europei de Sud-Est.

"Din ceea ce am observat, incepand cu luna ianuarie a acestui an, au fost inregistrate cresteri ale volumului de vanzari pe segmentul de produse de birotica comercializate prin intermediul magazinelor online. In timp ce firmele care se bazeaza pe echipe de teren si distributia de cataloage intampina greutati in atingerea tintelor de vanzari pe acest segment de produse", spune pentru startups.ro Bogdan Sava, Sales & Marketing Manager Fellowes Romania.

Fellowes este o companie de origine americana, specializata in producerea, distribuirea si comercializarea echipamentelor si produselor de birotica. Marca este prezenta de aproximativ zece ani pe piata romaneasca, se arata in comunicatul de presa.

Conform reprezentatilor companiei, piata din Romania prezinta un potential important pentru comercializarea unor volume din ce in ce mai mari ale intregii game de produse Fellowes, fapt care a si determinat crearea reprezentantei din tara noastra.

TMT Logistic Team este o companie cu sediul central in Croatia, si a intrat pe piata din Romania in toamna anului trecut. Incepand cu aceasta luna, a devenit in mod oficial partener autorizat al Fellowes pe piata autohtona, prin trecerea tuturor operatiunilor din tara sub aceasta marca, ceea ce a implicat inclusiv adoptarea numelui de Fellowes Romania.

Bogdan Sava spune ca produsele Fellowes vor fi comercializate doar prin intermediul marilor distribuitori de pe piata locala, compania neavand in vedere deschiderea unor magazine proprii.

Printre produsele comercializate sub marca Fellowes se numara distrugatoare pentru hartia de birou, masini de legare a documentelor, laminatoare, accesorii de birou si solutii de stocare.

Reprezentanta din Romania va oferi partenerilor locali inclusiv solutii de marketing, suport in vanzari, depozitare si distributie. Operatiunile si acordarea service-ului se vor derula de la Bucuresti catre toata tara, fiind functionale din luna martie 2009.

Bogdan Sava crede ca afacerea nu va resimti efecte majore cauzate de contextul actual din piata. Asta deoarece produsele de birotica au un pret accesibil, fata de alte produse necesare derularii activitatii unei companii, si fac parte din categoria produselor de necesitate primara pentru o afacere.

Incepand cu 2005, TMT a devenit distribuitor autorizat al produselor Fellowes pentru Croatia, Serbia, Bosnia Hertegovina. Kosovo, Muntenegru, Macedonia si Albania.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii