Venera Arapu a investit 26.000 de euro intr-un magazin


Magazinul are o suprafata de 70 mp, fiind amplasat in zona Floreasca din centrul Bucurestiului.


Conform reprezentantilor companiei, spatiul a fost gasit in luna mai, anul acesta, iar pana in septembrie a fost amenajat. Ideea lansarii magazinului a aparut la sfarsitul anului trecut, fiind inaugurat in partea a doua a acestei luni.

"Dupa o atenta analiza a retail-ului de fashion din Romania, consider ca tocmai momentul de criza pe care il parcurgem poate fi unul prielnic in demararea acestui proiect. Creatia romaneasca, calitatea executiei, garantata de-a lungul anilor, si un raport optim creativitate/calitate/pret reprezinta un argument convingator in fata cumparatorului", spune Venera Arapu.

Magazinul era programat sa fie deschis acum trei ani si jumatate, in aceeasi zona, dar au fost probleme cu proprietarul si contractual de inchiriere, astfel ca ideea a fost abandonata, desi spatiul era amenajat.

Unitatea gazduieste colectia toamna - iarna 2011 - 2012 a Venerei Arapu si creatiile studentilor si absolventilor care au aderat la proiectul educativ VITRINA. Prin acest proiect tineri designerii pot face stagii de pregatire, agreate cu Universitatea Nationala de Arta Bucuresti, care se desfasoara in atelierului de creatie al Venera Arapu.

Pe langa acest magazin, colectiile Venera Arapu si VITRINA sunt comercializate in magazinele care sustin proiectul, printre care se numara Victoria 46, The Place Concept Store, Iqonique Class Studio si centrele comerciale Baneasa Shopping City si Oradea Shopping City.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii