VentureConnect organizeaza sesiuni de mentoring pentru antreprenorii din tehnologie


Intalnirile vor avea loc o data pe luna, invitatul primei sesiuni fiind Radu Georgescu, Chairman GECAD Group.


 

Consideram ca este o evolutie normala - VentureConnect a fost de la bun inceput un program gandit pentru cresterea si educarea mediului antreprenorial romanesc, iar Venture Mentoring este solutia prin care venim in sprijinul start-up-urilor care au nevoie de consultanta directa si imediata. Spre deosebire de VentureConnect unde companiile vin sa isi expuna afacerea in fata investitorilor si sa caute finantare, Venture Mentoring dorim sa fie o serie de sesiuni in care sa disecam afaceri ce vor participa mai devreme sau mai tarziu la VentureConnect. Vrem sa canalizam tinerele start-up-uri catre afaceri scalabile, profitabile care sa atraga investitori din Romania sau din afara”, spune Radu Georgescu, Founder&Chairman GECAD Group. 

VentureConnect este un program dedicat antreprenorilor din zona IT, tehnologie si on-line. Venture Mentoring a luat nastere din dorinta de a sustine pe durata intregului an start-up-urile din tehnologie si de a veni cu raspunsuri concrete la problemele de business punctate de participanti. Prima editie va avea loc pe 29 martie.

Fiecare intalnire este moderata de un membru al board-ului VentureConnect, avand o structura si tematica proprie, in acord cu specialitatea mentorului.

Printre antreprenorii care fac parte din board-ul programului se numara Marius Ghenea (antreprenor si business-angel), Radu Georgescu (Chairman Gecad Group), Orlando Nicoara (Director General Mediafax Group si antreprenor on-line), Péter Barta (Director Executiv al Fundatiei Post-Privatizare) si Dragos Roua (antreprenor online).


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii